Limba română, întrebare adresată de ralu1233, 9 ani în urmă

Elaborează o compunere cu titlul "Prima zi de scoala"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ChineliMaria2006
16
                                              Prima zi de scoala

Imi amintesc si acum prima zi de scoala. Ma imbracasem si pornisem plin(a) de emotie spre scoala. Erau atat de multi copii in jur in cat nici nu-mi puteam da seama care imi erau colegii, pana cand mama mi-a spus ca o sa am aceeasi colegi ca in gradinita. Atunci i-am vazut. 
Dupa ce domnul director a tinut un minunat discurs ni s-a spus sa intram in clasele noastre. 
Ne-am uitat in stanga si-n dreapta, dar nu ne gaseam clasa. Exact cand am crezut ca ne-am ratacit am vazut-o pe ea, pe doamna invatatoare. Era o femeie minunata care parea ca studiase enorm de mult deoarece folosea niste cuvinte foarte interesante.
Am intrat in clasa. Acolo doamna invatatoare ne-a explicat in ce o sa conste acest an scolar.
La ora 12:00 am plecat, asteptand cu nerabdare sa incep primele cursuri cu dansa.



Sper ca te-am ajutat!
Succes!

Pisicuta50002000: Prima zi de scoala!
ChineliMaria2006: Nu se pun semne de punctuatie in titlu, daca ai vrut sa-mi corectezi "asa zisa greseala" :)
Pisicuta50002000: Prima zi de scoala! Eu sunt Maia am 7 anj si sunt din Bucuresti ,astazi mama ma duce la scoala. Aici ma intampina profesori fericiti iar directoarea face un discurs cam plictisitor! Apoi intru in clasa ma asez i prima banca iar langa mine se pune o fetita. -Buna cum te chiama? -Alexandra! -Pe mine Maia! Iar apoi tot vorbeam si tot vorbeam la final mam dus acasa si am mancat si mam jucat pe afara . Astai tot "Draga jurnalule"
Pisicuta50002000: Vroiam sa rsp pt puncte n.am vzt c.am rsp ca rsp tau srry
ChineliMaria2006: Nu-i nimic!
Răspuns de Utilizator anonim
5
Azi este prima zi de scoala din anul 2017.Dimineata m'am trezit si m-am îmbrăcat cu uniformă mea frumoasa in care am petrecut mai mulți ani scolari.Am luat flori pentru a le oferi invatatoarei.Acum merg pe strada vazandu-mi toți prietenii alaturi de care mi-am petrecut vara.Portile scolii se deschid.Directorul ne urează bun venit si mult succes.O imbratisam pe doamna învățătoare si ne simtim minunat.La ora 12:00 fiecare merge acasa asteptând ziua de maine.
Alte întrebări interesante