Limba română, întrebare adresată de jonijoni2007, 8 ani în urmă

Elaboreaza reteta prieteniei Folosind cuvintele compasiune, sinceritate ,toleranta,bunatate,incredere,intelegere,atl.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Leonard
76

Salut!

Elaborează rețeta prieteniei folosind cuvintele: compasiune, sinceritate, toleranță, bunătate, încredere, înțelegere etc.

______

Răspuns:

Vă invit în bucătăria mea în această după-amiază însorită, dragi prieteni, să preparăm împreună cea mai delicioasă rețetă a prieteniei gustată vreodată.

Rețeta prieteniei

Ingrediente:

  • 200 g de compasiune
  • 1 kg de sinceritate
  • 500 g de înțelegere
  • 3 paharele de încredere
  • 450 g de toleranță și bunătate, în raportul dorit
  • 200 g de grijă

Mod de preparare:

Într-un bol se pun 3 pahare de încredere care se amestecă ușor cu 1 kg de sinceritate. După completa lor omogenizare (trebuie să rezulte o cremă fină și pufoasă), se adaugă și 450 g de toleranță și bunătate, fără a uita să înglobăm în compoziție 500 g de înțelegere, adăugată puțin câte puțin, pentru a nu se tăia crema.

Tapetăm o tavă cu cele 200 g de grijă, turnăm amestecul și introducem la cuptor la temperatura sufletească optimă pentru 30 de minute. Cu 10 minute înainte de a fi gata, presărăm compasiunea și mai lăsăm până observăm o ușoară rumenire a suprafeței compoziției.

Se servește garnisită cu multă veselie.

PRIETENIE FRUMOASĂ SĂ AVEȚI!

______

Echipa de optimizare a brainly.ro mulțumește userului @TheCata pentru contribuția sa, răspunsul de mai sus aparținându-i și fiind doar ușor îmbunătățit pentru a fi util tuturor colegilor de pe site-ul nostru.

Alte întrebări interesante