Limba română, întrebare adresată de stasgirnet1, 8 ani în urmă

Elaborează un text argumentativ , demonstrănd că într-o bibliotecă, găsești cele mai valoroase cărți și încercați să-i îndemnați , să-i convingeți pe elevi să viziteze biblioteca.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristinatehanciuc
7

Răspuns:Dupa cum bine stim, intr-o biblioteca gasim carti pentru toate gusturile. Este un mediu diferit de oricare altul pentru ca este liniste si poti citi fara a fi deranjat. Iti poti face chiar si temele.

In primul rand, mergand la biblioteca si citind, iti dezvolti imaginatia, iti imbogatesti cunostintele si vocabularul. Fata de cineva care nu citeste si nu este informat, esti mult mai castigat pentru ca tu detii mai mule informatii.

In al doilea rand, iti maresti orizontul cunoasterii si inveti cuvinte noi din limba romana, cum se scriu corect. Un studiu numit "Un capitol pe zi: Asocierea cititului de cărţi cu longevitatea", realizat pe un eşantion de peste 3.500 de persoane, dezvăluie că oamenii care citesc cărţi, cel puţin 30 de minute în fiecare zi, trăiesc mai mult decât cei care nu citesc deloc.

In concluzie, timpul petrecut in biblioteca, citind, te ajuta! Mergeti la biblioteca pentru a putea avea răspunsuri la fiecare intrebare.

Explicație:

Alte întrebări interesante