Limba română, întrebare adresată de constantin01, 9 ani în urmă

Elaboreaza un text corent in care sati exprimi punctul de vedere asupra necesitatii evaluari scolare la finele anului scolar

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sadness
19
Consider ca evaluarile scolare la finele anului scolar sunt necesare,pentru ca profesorii sa verifica cunostintele elevului,si ca elevul sa isi cunoasca capacitatile,si la ce are nevoie sa lucreze peste vara.Aceste evaluari streseaza elevii,prin faptul ca acestea le-ar putea scadea nota disciplinei.Fiecare dintre elevi isi doreste sa ia o nota mare la aceste evaluari,dar totul depinde de felul in care sa atirnat de invatatura in acel an.Deobicei elevii iau note mai mici la finele anului din cauza grijilor in legatura cu ce nota o sa obtina.Fiecare isi culege roada,crescuta in timpul anului de invatamint.

gabrielacozona: :)
Răspuns de tarzan15
8
din punctul meu de vedere, evaluarile scolare de la finele anului scolar nu sunt benefice elevilor. acestia nu ar trebui sa fie stresati zi de zi sa învețe pentru aceasta evaluare. elevii au dreptul de a alege ceea ce vor sa faca in viata si sa se axeze pe unele materii care vor fi folositoare in viitorul lor. Nu sunt de acord cu aceste evaluari deoarece implica supraincarcarea mintii elevului.
Alte întrebări interesante