Limba română, întrebare adresată de DoarTimi, 9 ani în urmă

Elevul (X) este in clasa a 8-a si este extrem de indisciplinat. Consiliul profesoral a propus scaderea notei la purtare astfel incat acesta va ramane repetent la purtare daca nu isi revizuieste comportamentul. <- - - Model Cerinte: Alcatuiti un proiect remediat prin care clasa sa ajute respectivul elev. Proiectul trebuie sa cuprinda: 1.) Prezentarea situatiei a aspectelor.----2.) Doua solutiide remediare a situatiei expuse comparativ.---3.) Masuri concrete de remediere a situatie. Proiectul trebuie sa aiba minim 40 randuri si trebuie predat pana VINERI 20.11.2015.
Este pentru romana si va rog mult sa ma ajutati!!!


eve5: trebue sa faci un text
eve5: am ceva idei legate de asta
DoarTimi: Ma ajutati mai rpd va rog? La 23:00 mi se ia laptopul si nu mai am cum sa ma uit aici :(( Va rog, mai repede, e prima oara cand accesez un site ca asta si vreau sa vad cat de repede se raspunde!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eve5
1
Acest copil este foarte nedesciplinat.In primul rind el qr trebui sa lucreze la aspectul sau fizic cit si moral.Daca el se va comporta frumos la lectii , atunci toti il vor iubi.Colegii sai ar trebui sal ajute prin: ai da niste lectii de comportament si maniere. Ei ar trebui sal invete sa fie respectuos si manierat in orice caz ce poate fi mai frumos decit un copil manierat si retras.El va deveni acest colil pe care lam descris mai sus cu ajutorul colegilor si bunei sale vointe.

eve5: te ajuta la ceva
DoarTimi: Da, am scris eu ceva chestii si acm scriu asta, o sa fie full pagina merci mult ^_^
Alte întrebări interesante