Limba română, întrebare adresată de lianuamsik, 9 ani în urmă

eseu am cunoscut in viața mea persoane nobile va rog cel mai nobil răspuns dau coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
Ingerasul meu iubit;sunt aproape nebuna dupa tine. Atat de nebuna pe cat poate fi o persoana indragostita. Nu ma pot gandi la nimic altceva in afara de tine si in ciuda vointei mele gandul imi zboara mereu la tine. Cat despre inima mea… acolo vei fi mereu doar tu. Te simt acolo intr-un mod delicios.Nu pot sa-ti spun tot ce simt, pentru ca dragostea nu poate fi masurata in cuvinte. Pot in schimb sa-ti spun ce simt cand sunt cu tine. Simt ca timpul se opreste, ca totul in jurul nostru dispare si ramanem doar noi doi, pierduti pe apripile unei clipe … undeva… nu stiu unde. Stiu numai ca traim acel moment, ca fiecare atingere a ta imi da fiori.Stiu ca de cele mai multe ori imi vine sa tip si sa auda toata lumea ca te iubesc. Dar tac…tac pentru ca cel mai important este sa stii tu acest sentiment pur. Cel mai pur si mai profund sentiment pe care l-am simtit vre-odata. Si sunt fericita…si aceasta fericire este si mai completa cand stiu ca sentimentul este reciproc.Imi sare inima din piept de fericire pentru ca stie si simte ca s-a intregit. A gasit acea jumatate care ii lipsea. Asta s-a intamplat din momentul in care te-am vazut prima data. Si de atunci totul este altfel. Pentru mine este perfect. TE IUBESC! …De fapt  TE IUBESC nu este suficient. Nu sunt intreaga fara tine.

 

Răspuns de oleseabrai1
1
                            Am cunoscut in viața mea persoane nobile
  Eram în călătorie cu părinții in Anglia.Erau atît de multe locuri frumoase încît aș fi putut sta sa privesc într-una acele priveliști.
   Era o zi de marți cînd mama mi-a propus să mergem la cumpăraturi.Am acceptat cu bucurie propunerea și în cîteva minute eram gata de plecare.
Am plecat la moll din Anglie.Era gigant avea atîte locuri minunate unde puteai să pleci să-ți faci poze și mai presus de toate erau fel de fel de suveniruri.Am decis să ne despărțim cu mama și dupa cîteva ore de perepeții prin moll si după ce am făcut vreo două cercuri prin locul unde mă aflam mi-am dat seama că m-am pierdut.Era cît pe ce să intru în panică cînd de mine s-a apropiat un domn si m-a intrebat dacă m-am rătăcit atunci eu i-am povestit despre înțelegerea mea cu mama,dar înainte de asta l-am rugat să se prezinte,iar dumnealui s-a prezentat ca prințul Phillip.La început m-am speriat ca așa un om cu un rang atît de mare s-a apropiat de mine,dar apoi cînd m-a ajutat să o găsesc pe mama am înteles că am dat de o persoana nobilă.
           As putea să continui veșnic dar mă strigă mama să plec să imi fac bagajul pentru că am fost invitate în ospeție la prinț.
            
Alte întrebări interesante