Limba română, întrebare adresată de UltrasChris04, 9 ani în urmă

Eseu argumentativ :
Relatiile dintre parinti si copii in secolul 21!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cocolino123
22
Relatia dintre parinti si copii in secolul 21.
  In opinia  mea,relatia parinte-copil in secolul 21 , nu mai e ca in anii trecuti,atat de de stransa,dar iubirea parinte-copil este inca puternica.
   Pe de o parte,toti copii au pofte si vor tot ce vad. Iar in ultimul timp,parintii nu mai fac fata cerintelor copiilor,si astfel apar micile divergente care apoi se transforma intr-o cearta in toata regula. E un fel de pace armata,si oricand se poate isca o alta cearta,si alta,si alta. 
  Pe de alta parte,se spune ca parintii sunt modelul copiilor si ajuta la formarea lor si a caracterului lor. Relatia dintre parinti si copii este bazata pe dragoste,afectiune,respect,intelegere,atentie  si sinceritate. Doar ca in secolul 21 aceste legaturi s-au mai lasat,s-au mai deslanat,de aceea exista tot mai multe certuri si cuvinte aruncate fara rost.
  In concluzie,indiferent de circumstante si piedici,indiferent de nota proasta luata la scoala sau faptul ca ai facut o boacana,relatia dintre parinti si copii ar trebui sa fie cea mai stransa,cea mai sincera si cea mai puternica.

Sper ca te-am ajutat! ideile sunt ale mele,sper sa te ajute! Spor! :)



UltrasChris04: Mersi foarte mult :*
cocolino123: Cupla! :)
Alte întrebări interesante