Engleza, întrebare adresată de Geografie2014, 9 ani în urmă

Eseu " ce as face daca as fi milionar? " cine stie engleza poate sa faca in engleza , daca nu in romana . Sunt curioasa cat de creativi sunteti . Dar sa fie mare . De vreo 30 de randuri . Merci anticipat !


Geografie2014: Eseu " ce as face daca as fi milionar? " cine stie engleza poate sa faca in engleza , daca nu in romana . Sunt curioasa cat de creativi sunteti . Dar sa fie mare . De vreo 50 de randuri . Merci anticipat !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elenamusteata
0
Hmmm mereu am stat si mam gindit cum ar fi sa fiu un milionar si am  spus cu voce tare:De azi ma socot cel mai bogat om depe  pamint,toti banii pe care ii voi stringe ii voi dona la un camin de copii din Chisinau.Nu am mai stat mult pe ginduri si iata ca bate cineva la usa deschis eu usa-ncetisor si vad un domn nalt, cu ochii blajini,imbracat intr-o camasa  si pantaloni la dunga vine mai linga miine si imi spune :Buna ziua,doamna,am venit sa va eau cu limuzina pentru a pleca la caminul de copii din Chisinau.Am crezut ca e un vis dar nu totul era realitate 
bucuroasa am plecat.Dela stat am primit 10.000.000.000.000 de euro jumate din acesti bani am donat copiilor si jumate batrinilor asa am facut fericit o tara intreaga.
Cam asa imi imaginez 

Alte întrebări interesante