Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

eseu Ce as face daca as ramine o noapte singur singurel in blibioteca eseu 2 pagini va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jeca95
0
Defapt aici se potrivesc mai mult scene erotice sau ceva de genu. Dacă ai sta o noapte întreagă singur într-o bibliotecă... Trebuie să încerci să îți imaginezi ce ai face dacă ai ajunge într-o așa situație. În primul rând o să strigi disperată ca să fii auzită și eliberată de acolo, asta cel puțin primele 30 de minute sau chiar o oră, depinde și de tăria caracterului. Apoi te-ai așeza jos și te-ai gândi cum să scapi de acolo, pentru că totuși e o bibliotecă și nu ai vrea să-ți petreci toată noapte între sute de cărți. Ai vedea că nu ai scăpare, nimeni nu te aude și ca să treacă timpul mai repede ori ai începe să așezi cărțile, ori să găsești ceva după gustul tău și să te apuci de citit.
  Dacă biblioteca aia în care ai rămas blocată e mai modernă, e neapărat să fie un calculator ai aprinde calculatorul și ai găsi ceva de făcut la el.
  Totul depinde de fantazia ta.
   Eu dacă aș rămâne blocată într-o bibliotecă nu știu, cred că ori aș leșina de frică (depinde și ce emoții voi avea). Sau cum e caracterul meu mai optimist, mi-aș căuta un loc bun de dormit.

Alte întrebări interesante