Religie, întrebare adresată de sirghiinitoleta10, 8 ani în urmă

eseu ce as face daca asi fi melionar​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de simona753
1
Ma intrebam de multe ori daca banii chiar te schimba ca si om si sincer nu am avut sansa sa probez vreodata teoria asta. Sper din tot sufletul sa o am, adica sansa sa probez teoria si sa demonstrez poate lumii intregi, ca un om sarac - trezit peste noapte multimilionar in euro, este un om bun care nu uita de unde a plecat si cu atat mai putin nu face haz de necaz de noroc ci se complace in soarta, ajutand.
As face atat de multe lucruri daca as fi bogat peste noapte incat nici nu stiu cu ce sa incep. Si chiar stau si ma gandesc si cred ca intr-adevar daca as castiga peste noapte la loto sau mai stiu eu ce jocuri de noroc, cred ca vreo cateva zile as fi doar in stare de soc, nefiind in stare sa gandesc nimic. Iar apoi dupa multe sfaturi de la cei din jur cu “uite ce asface eu daca as fi in locul tau…” cred ca as lua-o putin razna cu cumparaturile.
Răspuns de sorinbita2007
0

Răspuns:

Daca te intrebi oare banii pot schimba viata mai buna?

Pot da raspuns ca banii nu este scopul in viata ,deoarece sunt lucruri mai importante in lume si acesta este Dumnezeu el iti poate schimba viata pentru ca el a murit pe cruce pentru pacatele tale si a inviat din morti peste 3 zile si daca vrei sa-ti predai viata in mainele tale si gindeste-te la viata ta si scrie in comentarii EU, care este scopul tau in viata(sa minciunesti sa ai bani sa te bucuri de bani)?

Dar eu iti spun ca daca as avea bani i-as da celor ce nu au sansa de a minca si de a bea de a ceea iti spun ca Dumnezeu te poate schimba AMIN!

Explicație:

Sper ca te-am ajutat,Succes!


sorinbita2007: EU
simona753: Ce tu
sorinbita2007: Citeste textul si vei vedea
sorinbita2007: Oi imi cer scuze ceva am uitat sa scriu
sorinbita2007: Acum citeste
sorinbita2007: (:
Alte întrebări interesante