Limba română, întrebare adresată de vikaflorenta6, 8 ani în urmă

eseu cu denumirea " o calatorie de vis pe meleagurile Moldovei " urgent va rog mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult​


vikaflorenta6: eseu de 1 pagină

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Nimeni200
1

Răspuns:

O calatorie de vis pe meleagurile Moldovei

Vara trecuta am fost cu parinti in Moldova la verisorii mei . Ei vedeau de obicei la noi dar vara asta ne-au invitat la ei . Noi bucurosi am acceptat si am mers la ei

Am facut 6 ore pana acoo dat s-a meritat . Am fost pe o pajiste minunata intinsa plina de flori si am manact cate un senivis , a doua zi ne-au arat ve se intampla prin cerntrul orasului . Acolo era foartr multa lume , sa canta , se dansa dat a fost tare amuzant .

A treia zi , ei ne-au arătat cabana lor . Este pe un mic munte la înălțime . am întrat în ea , este micuta , dar are tot ce îți trebuie , iar de acolo este o priveliște de vis .

In a patra zi am decis sa mergem cu diroliana , ne-au arătat ei acolo un loc și ne-am dat pe rad . Eu m-am dat de 2 ori deoarece a fost foarte distractiv . Părinții au fost mai fricoși dar i-am convins și pe ei sa vina . După aceea pe seara am mers la un restaurant și am mâncat o pizza .

In ultima zi am decis sa ne mai plimbam asa prin oraș și sa ne luam suveniruri deoarece nu știm când i sa mai ajungem în locul acesta minunat și nu vrem sa uitam nimic . Verișorii mei au fost bucuroasi aca am venit noi la ei anul acesta și ne astepta si anul viitor . Lor li s-a părut amuzant tot ce am făcut, chair dacă ei stai aici de mai mulți ani au zis ca anul acesta a fost cel mai interesant aici și cu noi .

Pana la urma ne-am întors acasă, dar ne-am plănuit pentru la anu sa ne ne mai ducem . A fost o vacanta de vis iar verișorii mei ma mai așteaptă.

Sper ca e ok , și dacă poți te rog sa îmi da coroana , am stat mult pe el ( ˘ ³˘)♥︎

Alte întrebări interesante