Limba română, întrebare adresată de borcanvasile, 9 ani în urmă

Eseu cu inceputul: Cu toate ca nu eram prea bine pregatit pentru olimpiada de ed.fizica ....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de asdwerpy
1
Cu toate ca nu eram prea bind pregătit pentru olimpiada de fizica cu o săptămână înaintea examenului am afirmat cu tărie ca vreau sa particip.
Fizica e pasiunea mea de mic și profesorul meu care preda aceasta materie anul acesta m-a împins oarecum de la spate sa particip . Îmi spunea ca ar fi păcat ca un elev cu potențial sa nu câștige experienta în competiții de inteligenta cum ar fi olimpiadele.
mi-am pus aceeași întrebare mie însumi și în fond de ce nu as încerca.
Cu toate ca prezint acest tip de inteligenta, nu îmi place sa muncesc . Sunt o persoana dinamica , trebuie sa ies; sa ma plimb , sa ma distrez iar prietenii mei nu ma pot lăsa mereu în pace .
În vacanta de iarna am ieșit aproape în fiecare zi și am fost și în excursia mult așteptată cu clasa la munte în Valea Prahovei .
Mai pe scurt , mereu ocupat cu orice altceva mai puțin fizica .
Mai aveam doar o săptămână și ma gândeam ca pot reuși sa aprofundez materia ca la carte .
Pentru una din puținele dați mi-am refuzat prietenii . Aflând motivul au ras desigur și m-au făcut tocilar . Eu am vrut doar sa îmi demonstrez ca pot și sa nu ma fac de ras în fata profesorului căruia ii promisesem ca ma voi strădui .
Nu dormeam mai mult decat 5 ore pe noapte . Nu ma puteam opri uneori . Mereu descopeream ceva nou si acesta lucru ma motiva mai mult .
În cele din urma am reușit .

borcanvasile: ms
asdwerpy: pentru nimic : D dacă e ok poți sa dai coroana
Alte întrebări interesante