Limba română, întrebare adresată de Dorin03, 9 ani în urmă

Eseu cu tema ,, Ce este comunitate?"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de line
7
Ce face o comunitate?

Comunităţile sunt grupuri de persoane cu un interes comun. O comunitate publică cu acces deschis este disponibilă oricui pentru alăturare, în timp ce apartenenţa la o comunitate restrictivă este limitată la un anume grup. Puteţi de asemenea să începeţi o comunitate publică cu accesul moderat, permitându-vă să controlaţi membrii şi să gestionaţi accesul la resursele comunităţii. Comunităţile publice şi cele moderate sunt vizibile tuturor utilizatorilor, dar comunităţile restricţionate pot fi văzute doar de membrii comunităţii.

O comunitate oferă mijloace utilizatorilor de a fi în contact cu alţii, de a partaja informaţii şi de a schimba idei. Comunităţile oferă modalităţi excelente de a conecta membrii unei echipe de proiect sau de a aduce împreună un grup de persoane care au anumite interese comune.

Pornirea unei comunităţi vă poate ajuta să construiţi o magazie valoroasă de informaţii şi expertize despre un anumit subiect. Pe lângă partajarea fişierelor, semnelor de carte şi a altor resurse, atunci când membrii au nevoie de o soluţie pentru o anume problemă, postarea unei întrebări pe forumul comunităţii este un mod excelent de folosi eficient informaţiile din comunitate. Experţii din comunitate pot răspunde la informaţii şi pot partaja informaţii cu alţi membri.

Folosiţi uneltele oferite de aplicaţia Comunităţi pentru a face conexiuni, pentru a vă organiza şi a începe partajarea de informaţii. Ca proprietar de comunitate, puteţi invita alte persoane să adere şi puteţi gestiona membrii comunităţii. Dacă moderarea de către proprietar este activată, puteţi examin şi gestiona conţinutul blogurilor, fişierelor şi forumului comunitate.

Alte întrebări interesante