Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Eseu cu tema " Trebuie sa traiesti , si sa traiesti frumos"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mselenaelena1
36
Trebuie sa traiesti frumos in fiecare clipa caci una din acele clipe poate fi ultima.Fiecare moment din viata este de nerecuperat,asa ca daca ai posibilitatea sa faci un lucru trebuie sal faci deoarece alta data va fi prea tarziu fiind ca odata te vei ghindi de ce cind am avut posibilitatea sa fac un lucru nu lam facu.Viata este numai una asa ca merita traita din plin!

mselenaelena1: sper ca team ajutat
Răspuns de Utilizator anonim
23
                    Nu stiu ce inseamna pentru altii verbul "a trai" , ce le exprima , si cum percep ideea , dar pentru mine inseamna ca mi s-a oferit un timp al meu in care sa pot realiza ceva si in care sa ma remarc . 
                   Sa traiesti inseamna ca accepti viata , sa o respecti si sa o apreciezi . De multe ori nu ne amintim asta, si ne lasam condusi de fapte si sentimente care la un timp vor ramane in trecut dar cu amprente in prezent si posibil in viitor . Minunat ar fi sa stim ce destin ni s-a scris , ce ni se va oferi si ce vom devenii . Dar aceste lucruri nu se prezic exact , mai degraba aceste momente ni se influentam prin munca depusa in timpul nostru pe acest pamant .
                   Sa traiesti frumos, in opinia mea , reprezinta sa te respecti , sa iti inplinesti scopurile propuse si sa iti conduci singur viata . Pana la urma un trai frumos poate insemna si viata unui dependent de droguri, atata timp cat se autointituleaza un om implinit . Asa cum un arhitect poate spune ca si-a oferit viata job-ului , astfel ratand importanta omeneasca .Fericirea vine de la lucrurile simple cu semnificatii mari . Poti sa traiesti frumos in modestie , sau tot la fel de frumos intr-o indecenta cumplita . Totul depinde de mentalitatea si inima fiecaruia, de personalitatea lui si de actiunile sale.
                   In concluzie, trebuie sa traiesti pentu a avea ocazia sa traiesti frumos si fara sa iti regreti viata.

Utilizator anonim: e bine? :D
Alte întrebări interesante