Ed. tehnologică, întrebare adresată de cristianenescu12, 9 ani în urmă

Eseu cu titlul "Timpul meu liber" Va rog mult am nevoie mult maine la tehno plsss!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eve2
2
Pai. ce zici de o iesire in parc. poti sa si inventezi. Apropo, eseu = referat, compunerea e alceva. Poti sa mai scrii si ca mergi la mall sau la un film, sau ca desenzi, sau despre o petrecere in pijama, sau ca ai iesit cu prietenele in parc sa alergati sau cu rolele. sunt multe idei. Succes! Sper sa iei un 10!
De la început aş vrea să menţionez că sunt în clasa a 12-a şi că sintagma  "timp liber" îmi este cam s
răină .
ex :e cam ciudat dar Am să incep prin a prezenta ceea ce mi-ar plăcea să fac în timpul liber , dacă l-aş avea : mi-ar plăcea să merg în fiecare săptămână la teatru şi la opera , să ascult muzică si acasă , să merg la film măcar de două ori pe lună , să citesc măcar doua cărţi pe luna( cititul este activitatea mea preferată ) , să fac foarte mult sport , să merg în parc foarte des şi să fiu martoră tuturor schimbărilor din natură , să îngrijesc florile(este cea mai relaxantă activitate pentru mine ) , să petrec mai mult timp cu fratele meu mai mic  şi multe altele . Dar , cum nu pot să le fac pe toate foarte bine în ecelaşi timp , fac câte puţin din toate . De exemplu , nu pot să mă duc în Grădina Botanică şi să trec în cinci minute cu gândul la cât de multe sarcini am de îndeplinit pentru următoarea zi . Aşa că  mă duc mai rar , dar mă duc fără stresul zilei ce urmează .
                       Timpul care totuşi mai rămâne uneori , îmi place să-l petrec în galeriile în care s-au expus picturi noi , să gătesc câte ceva de care mi-e dor , să-l ascult pe fratele meu , povestindu-mi ce i se mai întâmpla , să citesc o carte care cu siguranţă mă va relaxa aşa cum simt nevoia şi să stau pe o bancă să privesc spre nicăieri . Îmi place să mă uit în gol şi să mă analizez pe mine.
Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă