Limba română, întrebare adresată de Ana123478, 8 ani în urmă

eseu Cum pot schimba cărțile lume

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madem500
3

Pentru unii cartile sunt doar niste obiecte in schimb pentru mine cartile sunt adevarate porti. Sunt precum niste bilete de tren care te trimit in cele mai frumoase călătorii.
Citesc cărți de cand sunt mica. De la povesti cu Alba ca Zapada la adevarate romane. Cartile mi au schimbat viata, o pot schimba si pe a ta si pe a tuturor, cartile pot schimba lumea, dar asta doar daca sti sa te bucuri de ele.
Cartile sunt precum niste filme scrise cu cerneala, cuvintele descriind personajelecare îți sunt alaturi in minunata calatorie din lumea cartii.
Si.... M am blocat

Ana123478: Nu este buna
madem500: Bine
madem500: Scuze
Ana123478: Nu.i nmk
Ana123478: se mai întâmplă
Diiana123: Din punctul meu de vedere cartile sunt foarte importante pentru noi fiindca citind ne dezvoltam atat vocabularul cat si imaginatia. Pentru unii lumea fictiva a cartilor este mai interesanta decat realitatea, fiind captivat de o carte realul ti se pare plictisitor. Cartile pot schimba lumea daca noi toti am citi mai mult insa nici sa citim in exces nu este benefic. In concluzie cartile pot schimba lumea in bine, dar si in rau. Nu cred ca sunt 20 de randuri dar sper ca te-am ajutat.
Alte întrebări interesante