Studii sociale, întrebare adresată de daniela451789924, 8 ani în urmă

Eseu ,,cum pot schimba eu lumea,, minim 15 propoziții!! Dau 50 de puncte!! și coroana si follow!! e URGENT!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefaniaroberta
2
Bunătatea este o calitate ce trebuie atribuita cât mai multor persoane. Dacă începem sa facem asta ,începem sa schimbam lumea și sa fim mai buni. Ca sa îndeplinim aceasta condiție trebuie sa lăsam de o parte zgârcenia,răutatea și invidia . Știu ,e destul de greu sa vezi atâta lume fără aceste “atribuții” ,dar,dacă chiar vrem sa schimbam ceva, putem face asta.
Știu ca eu nu pot face asta de una singura,dar de la mine poate pleca o schimbare. M-as gândi la copiii ce nu au ce mânca de pe o zi pe alta sau la copiii ce nu au nimic de pus pe masa se sărbători,astfel as dona din puținul meu și lor ca sa se bucure și ei ca mănâncă,dar cel mai important ca trăiesc,chiar daca nu au tot ce își doresc. M-as gândi și la copiii din orfelinate sau care au dizabilități și sunt abandonați ,astfel le-as dona hainele și jucăriile pe care nu le mai folosesc.
Asta este o mică parte din schimbarea pe care o putem face. Suna bine,oare când o sa începem sa o facem?


P.S :sper ca te-am ajutat și ca îți place compunerea
Răspuns de Dianina
1

Răspuns:

În ziua de azi lumea este plină de prejudecăți și răutate. Eu aș putea schimba lumea prin a da exemplu pozitiv, demn de urmat, prin oferirea de iubire necondiționată, de ajutor reciproc și prin multă bunătate. Știu că este greu să schimbăm o lume deja formată, dar încercând vom reuși să facem o lume mai bună care să se comporte civilizat pe stradă, să dăm dovadă de omenie și să ne înțelegem.

Alte întrebări interesante