Limba română, întrebare adresată de iarovoicristian, 8 ani în urmă

Eseu de 6-7 propozitii despre cei sapte ani de acasa.Va Rog!! Dau coroana!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AdeCarabet
17
                                            " Sapte ani de acasa"
       Multi copii nu inteleg ce iinseamna sapte ani de acasa.Sapte ani de acasa inseamna educatia parintilor timp de sapte ani facuta in mediul casei pina in clasa I.
         Sapte ani de acasa inseamna educatia,raspectul,stima si responsabilitatea unui copil.
        Daca avem sapte ani de acasa vom ajunge departe in lume si vom deveni cineva cu mare succes in viitor fara ca cineva sa ne faca observatie.......


AdeCarabet: Coroana
AdeCarabet: ???
iarovoicristian: nope
Răspuns de Cristinaa26
11
"Cei sapte ani de acasa" este expresia pe care o intalnim din ce in ce mai des. Dar ce reprezinta aceasta si ce rol are? In primul rand aceasta expresie se refera la respectul pe care noi il avem pentru ceilalti dar si la bagajul nostru de cunostinte. Un om respectuos si cu o cultura vasta din mai multe domenii se integreaza usor in diferite cercuri si este considerat un om educat.
In al doilea rand aceasta expresie se refera la obiceiurile noastre dar si la cateva reguli pe care noi ar trebui sa le respectam pentru a avea succes in viata si respect din partea celorlalti. Pe scurt aceasta expresie defineste educatia pe care noi o primim in primii 7 ani de viata si care ne va fi de folos pe tot parcursul acesteia.

iarovoicristian: cu placere
iarovoicristian: si multumesc
Alte întrebări interesante