Limba română, întrebare adresată de ciocannico, 9 ani în urmă

eseu de o pagina..o zi din viata mea...poveste imaginara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
4
 Ma trezesc odata cu rasaritul soarelui . Zambesc . Ma duc la fereastra si imi indrept ochii catre cer : Dumnezeu mi-a mai daruit inca o zi . Si asta ma face foarte fericit . Imi propun sa fac din ziua de azi o zi unica , fara grimase , fara crize de nervi . Imi fac planul si  trec la treaba . Ma asteapta totusi o zi grea . la ora opt fara un sfert trec bucuros pe langa parcul central . Admir florile , copacii si privesc oamenii care se grabesc . Imi amintesc ca mai am putin si incep cursurile . Grabesc si eu pasul . Incep sa fredonez un cantec ca sa ma inveselesc . Doar urmeaza ora de chimie , pentru mine cea mai ,,minunata'' .
In fine , timpl zboara ca si gandurile mele in timpul orelor care ma plictisesc. Visez sa calatoresc spre Hawai. Dar ma trezeste proful de mate care ma invita doar.............. pana la tabla.
Pe la ora 14 imi adun cartile si plec . Trec prin gara . Privesc oamenii care urca si coboara si ma gandesc la trenul vietii. Oare eu am sa cobor vreodata? Nu cred , ma simt in forta. Ajung acasa, mananc cu pofta mancarea mea preferata si  ma gandesc la ce am de facut. Nu prea am chef dar deschid cartea de istorie , am o lectie destul de lunga de .....apreciat. Si o " apreciez '' vrei ora si jumatate cand ma trezeste mama putin suparata: '' Ai dormit destul , hai la treaba.''
E deja seara. Privesc cerul instelat . Ce stralucire ! Devin deodata melancolic si imi amintesc de lucrurile frumoase din viata mea.
Adorm pe la 11 cu gandul la ora de chimie .Maine am extemporal .
Alte întrebări interesante