Limba română, întrebare adresată de nmosneagul, 8 ani în urmă

eseu despre dotarea casei va rog frumos.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Buna! Cred ca postarea ta este mai degraba pentru alta disciplina, nu pentru romana, dar...

Sa iti raspund:

Anul acesta mi-am propus sa imi modernizez locuinta, cladire -parter, formata din 3 camere si dependinte . Sigur ca  vreau sa  reamenajez  spatiul actual, cu dotari cat mai performante si  este normal sa fie asa!

De regula, proiectul de amenajare a locuintei cu dotari moderne atrage dupa sine costuri destul de ridicate, motiv pentru care proiectul merita nu doar sa fie gandit din timp, ci si sa fie impartit in mai multe etape. Un proiect amplu devine mai usor de pus in practica, atunci cand il „spargi” in pasi mici.

Ar  fi  bine sa imi  construiesc o lista cu investitiile pe care vreau  sa le realizez  in decursul anului, apoi, pentru fiecare produs, sa studiez preturile actuale sau ce actiuni implica achizitionarea dotarilor moderne. De asemenea, ar tebui sa vad ce dotari se potrivesc locuintei mele. Tinand  cont de dimensiunile camerelor si spatiilor pe care le am  la dispozitie si, daca este cazul, personalizez  dimensiunile dotarilor.

Daca as vrea sa imi dotez casa cu ceva util, ar fi  achzitionarea unui sistem de alarma inteligent, pe care sa il  coordonez din telefon. Apoi as moderniza casa cu incalzire in parchet si gresie si bineinteles ca as utila bucataria  / baia cu noile accesorii in trend ( frigider cu sertar cu lumina UV, masina de spalat vase, plita si cuptor cu functii moderna, dezumificator de aer, uscator automat de haine, oglinda inteligenta).

Toate aceste dotari le pot face in timp, in functie de costuri, dar imi vor da satisfactie, iar casa ar deveni chiar "sweet home"!

Explicație:

Alte întrebări interesante