Limba română, întrebare adresată de ruleralecomalistru, 8 ani în urmă

eseu despre invatamantul on-line
urgent va rog frumos !!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de utilizator36574
2

Învățământul online

Școală online este mult mai diferita decât școală tradițională. La școală online nu toate lecțiile și temele pot fi înțelese,pe când la școală tradițională înțelegeam lecțiile iar dacă nu,profesorii ne explicau mult mai bine.

La școală online trebuie sa accesezi diferite aplicații pentru a putea participa la ora și comunica cu profesorii iar nu toți elevii sunt prezenți și nu toți își fac temele.

Trecând mai departe la motivele negative, un alt motiv enervant este faptul ca deși orele ar trebui sa fie mai bine înțelese având în vedere ca profesorii arata indicații la tabla iar parca informațiile nu pot fi transmise nu le pot digera la fel de ușor cum o făceam la școală fizic. Deși avem luxul de a învață de acasă parca nu mai avem acceasi atenție la ore cum o aveam la orele normale. Probabil pentru ca suntem înconjurați de diferiți factori distractivi în timpul orelor sau poate pur și simplu oboseala de a tine ochii ațintiți ecranului. Acest an școlar a adus surprize neplăcute pentru elevi și profesori. Am descoperit ca școală de pana acum s-a transformat. Jocurile frumoase din curtea scolii, pauzele zgomotoase și chiar mici supărări au devenit amintiri. În aceasta perioada ne putem da seama ca ne lipsesc colegii și profesorii. Acum nu ii mai putem vedea fizic ci pe un ecran. Aceasta situație trebuie luata ca pe o provocare din care vom ieși învingători.

În concluzie școală online a fost și va fi un lucru rău.


marocicoandrei72: te iubesc
Alte întrebări interesante