Studii sociale, întrebare adresată de suntcelmaimaregay, 8 ani în urmă

eseu despre lgbt și părere(să fie de 15 rânduri)​


suntcelmaimaregay: e urgent!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Maimutica2120
11

Comunitatea LGBT a devenit un subiect din ce in ce mai controversat. Opiniile se împart in doua tabere :PRO și CONTRA.

Din punctul meu de vedere, faptul că anumite persoane sunt atât de preocupate si revoltate de ideea ca un bărbat ar putea iubi un alt barbat si o femeie ar putea iubi o alta femeie ma face sa sa ma întristez destul de tare. Iubirea este iubire! Comunitatea LGBT nu s-a trezit peste noapte cu gândul ca vrea sa fie batjocorita, data la o parte, amenințată cu bataia sau chiar cu viata. Comunitatea LGBT nu este bolnava psihic si nici nu reprezinta un pericol pentru societate.

Exista atat de multe persoane abuzate psihic sau fizic, persoane care nu au ce sa mănânce... dar cu toste acestea, comunitatea LGBT trebuie oprita. Multa lume susține ca este un păcat uriaș, ca merita sa fie pedepsiți cu moartea, aducând ca argument Biblia. Dar oare in Biblie nu scrie ca trebuie sa ne iubim aproapele ca pe noi înșine? Sa nu ucidem? Sa nu furăm?

Bineinteles, orice pădure are si uscaturi. Ca si in orice alta comunitate vom avea oameni buni si oameni mai puțin buni. Sunt mulți membri LGBT care exagerează sau care fac lucruri nu tocmai bune.

In concluzie, trebuie sa încercăm sa fim mai empatici si înțelegători cu oamenii din jurul nostru indiferență de orientarea sexuala, religioasa sau de culoarea pielii. Iubirea nu este nimic greșit!

Alte întrebări interesante