Limba română, întrebare adresată de coleapisnic969, 8 ani în urmă

eseu despre sport 20 rrinduri dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3

Sportul ofera o multime de beneficii organismului uman si se recomanda sa facem in fiecare zi de dimineata , si nu conteaza varsta pe care o avem.

Iar cand facem sport ardem grasimile  si ne ajuta sa slabim si  asa se regleaza greutatea.Să nu uităm faptul că sportul e bun și pentru a crește imunitatea, dar și pentru reglarea metabolismului organismului uman; pentru eliminarea, cu ajutorul procesului de transpirație, grăsimile, toxinele și impuritățile.

Deja e lucru știut că mersul pe jos are efecte unice asupra sănătății noastre, mai ales pentru cei care nu au timp să facă sport în adevăratul sens al cuvântului. Așadar, mersul pe jos are efecte surprinzătoare în primul rând asupra duratei și calității somnului.

Cate beneficii ale sportului sunt : pune sangele in miscare, ne ajuta sa ne depasim limitele,intareste inima.Sportul dezvoltă obiceiul de a urmări rutina zilnică și de a nu se lăsa pe sine în niciun caz. Oamenii atletici sunt mai sănătoși și au succes în viață. Sportul formează forța minții și a caracterului, ajută să se regăsească în munca în echipă. El ne dezvoltă corpul, ne face mai puternici. Fac sport pentru a fi mult mai bine decât sunt acum. Îmi place să joc fotbal, să înot și să alerg. Toate acestea mă ajută să fiu sănătos.  Copiii moderni în poziție de ședere petrec aproape întreaga zi. Acest lucru este găsirea la un birou în timpul lecțiilor școlare și finalizarea sarcinilor acasă, și timpul petrecut la un computer, precum și vizionarea TV. Lipsa mișcării duce la faptul că mușchii sunt înțărcați pentru a lucra la sarcină maximă, există probleme de sănătate.

Spor!Sper ca e bun.

Alte întrebări interesante