Limba română, întrebare adresată de viodana, 9 ani în urmă

Eseu despre sunt o vioara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ema0g0
3
                                                     Sunt o Vioara

M-am nascut din lemn, avand langa mine un amic pe nume Arcus. Cu el dansez la concerte, si in preuna participam la concertele de muzica clasica si opereta. Ne place foarte mult la concerte, in special ca acolo cunoastem instrumente noi.
Eram la primul nostru concert, si ne-am fi panicat daca nu ne-ar fi consolat verisoar noastra mai mare, Chitara. De atunci l-am cunoscut pe batranul Pian, gemenii Clarinet si Saxofon, si bunicul Bas, si desigur fortoasa Toba.
Toba mereu incepe concertul, fiind urmata de gemeni. Eu si Arcus stim ca urmama dupa gemeni, si la auzul lor incepem sa dansam. Si dansam pana la final, cu mici pauze anuntate de dirijor. Stim ca ne oprim complet abia atunci cand nu o mai auzim pe verisoara noastra, Chitara, caci ea opreste spectacolul daca oboseste. 
Mai tarziu, dupa ce primim aplauzele publicului, iesim din sala si ascultam urmatorul concert, interpretat de instrumente din diferite parti ale lumii. De la un moment dat adormim,  si mereu ne trezim in sala noastra de repetitii, pregatind urmatorul concert.

viodana: Plecăciuni
Ema0g0: De ce?
Ema0g0: Ms
Alte întrebări interesante