Limba română, întrebare adresată de missisnutza, 9 ani în urmă

eseu " Dictionarul ideal pentru mine." va rog ajutatima.... :(

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de erdachescuocta
3
Dulciurile si produsele racoritoare sunt destinate in special copiilor si, pentru a fi mai ispititoare, au nevoie de coloranti cat mai atragatori. Acestia, desi valorosi prin proprietatile lor intrinsece, sunt vatamatori pentru sanatate, determinand deficiente in vitamina B6 si zinc si chiar aparitia, in timp, a unor tumori. Un astfel de colorant este tartrazina - E102, acceptat de legislatia romaneasca, dar interzis pentru produse alimentare in Suedia, Elvetia, Marea Britanie si Olanda.

Hardwellis: Valentina la ce trebuie de ajutat?
Hardwellis: care e întrebarea la civica?
Hardwellis: nustiu din păcate, niciodată în viata nu am făcut asa ceva, n-am nici cea mai mica idee ce trebuie de făcut, îmi pare rău
Hardwellis: a 12
Răspuns de Hardwellis
14
Dicționarul ideal pentru mine sunt cei care ma înconjoară deoarece orice sfat dat de ei este mai bun ca orice sait de socializare, cu ajutorul lor putem înțelege ce este corect și ce este greșit, un dicționar îți de doar un cuvânt ca ajutor însă persoanele apropiate sunt mereu alături și ne spun care sunt sinonimele și antonimele la ceva, ne ajuta sa devenim cineva în viitor și să-l creem cu mâinile noastre nu cu ajutorul internetului. Cărțile sunt și ele bune dar nu mereu sunt înțelese. Dicționarul ideal pentru mine sunt cei mai apropiați sufletului meu.
Alte întrebări interesante