Limba română, întrebare adresată de lopotencoiana188, 8 ani în urmă

eseu drumul meu spre școala ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de beatricegriebenet
0

Răspuns:

scrie cum e drumul tau spre scoala

Explicație:

eu când merg la școala trec de un magazin , și două spălătorii o grădiniță și o biserică! Acesta este traseul meu ! Sper că te-am ajutat

Răspuns de edi4094
2

Drumul meu spre şcoală este unul plin de aventuri şi învăţăminte. Fiecare zi îmi aduce noi provocări şi oportunităţi de a învăţa ceva nou. Deşi poate părea un drum lung şi obositor la început, drumul meu spre şcoală îmi aduce bucurie şi împlinire.

Pe parcursul acestui drum, întâlnesc oameni noi şi interesanţi, împărtăşesc experienţe cu colegii mei şi învăţ să lucrez în echipă. Fiecare zi mă ajută să mă dezvolt şi să mă maturizez.

În plus, drumul meu spre şcoală îmi oferă oportunitatea de a descoperi lumea din jurul meu. De la frumuseţea naturii la activităţile din oraş, fiecare zi îmi oferă ceva nou de descoperit. De asemenea, învaţă să apreciez lucrurile simple şi să văd frumuseţea din jurul meu.

În concluzie, drumul meu spre şcoală este unul dintre cele mai importante şi însemnate călătorii din viaţa mea. Îmi aduce bucurie şi împlinire, îmi oferă oportunităţi de a învăţa şi de a mă dezvolta, precum şi de a descoperi lumea din jurul meu.

sper ca te am ajutat!


aandreiladan: ai luat-o de pe chat GPT
edi4094: da
edi4094: poți sa iei și tu
Alte întrebări interesante