Limba română, întrebare adresată de laura447, 8 ani în urmă

eseu:e necesar sa ajut un animalut
de 10 rânduri ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Damaya
1

Consider că este benefic să dau o mână de ajutor oricărui animal oricând este nevoie. Bunăstarea animalelor este afectată în mare parte de relațiile pe care le au cu oamenii. De aceea este de datoria oricărui om, nu numai a mea, ca animăluțele să fie tratate cu grijă, iubite și respectate.

Bunăstarea lor este importantă, deoarece există atât de multe animale în întreaga lume care suferă din cauza intereselor egoiste, hranei, medicamentelor, modei, progresului științific și ca animale de companie exotice. Fiecare animal merită să aibă o viață bună de care să se bucure și să se simte în siguranță.

Animalele sunt la fel de inteligente și strălucitoare ca și oamenii și ar trebui antrenate nu doar pentru a se comporta bine, ci și pentru a ajuta oamenii care au nevoie de asistență, cum ar fi unii cu dizabilități, oameni care ar putea fi orbi sau surzi în unele cazuri.

În concluzie, este important să ajut animăluțele pentru că sunt și ele ființe și merită ocrotite la fel cum și ele ne ajută în schimb.

Ți-am dat câteva idei dar sper să îți fie de folos!

Alte întrebări interesante