Limba română, întrebare adresată de mereutakatalina, 8 ani în urmă

eseu: "Este copilăria vârstă fericirii?"
Cu 60-100 cuvinte
Te rooooooooooooooooooooooooooooooog
Urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andymoca06p6yms8
2

Răspuns:

da

Explicație:

da deoarece când devenim adulți nu mai avem timp de absolut nimic totul este aranjat doar trebuie să respecti un program anumea.dar când ești copil ai tot timpul din lume să te joci să îți descoperi pasiuniile si tot ce te bucură,mai ales că poți să-ți faci mulți prieteni și să-ți petreci tot timpul cu ei.

Răspuns de darius182002
1

Răspuns:

Copilăria este vârsta fericirii deoaorece este perioada din viață care are cele mai multe motive de a fi fericit și cele mai puține opreliști și supărări.

Copil fiind te bucuri pe deplin de dragostea și ocrotirea părinților care ar face orice ca să iși stie copilul fericit.În copilărie nu ai grija zilei de mâine,nu te gândești dacă ai ce pune pe masă și ai mai puține responsabilități ca atunci când ești adult.Principala ocupație a copilului este joaca și aceasta face ca idealul fericirii să fie atins mai ușor față de celelalte etape ale vieții când îți stabilești alte standarde care sunt mai greu de atins.

Înconcluzie putem spune că afirmația conform căreia copilăria este vârsta fericirii este valabilă și îți justifică valoarea.

Explicație:

Alte întrebări interesante