Biologie, întrebare adresată de gritconadejda, 9 ani în urmă

eseu: Impactul secarii izvoarelor si fintinilor di localitatea asupra vietii si omului

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de motanudeea
349
       Secarea izvoarelor si a fantanilor din localitatea va aveau un impact negativ, in primul rand asupra ecosistemului, si in al doilea rand asupra agriculturii. In urma secarii fantanilor oamenii nu vor avea cu sa-si mai ude gradinile. In anii secetosi, la tara se practica restrictionarea apei de la canal/cismea. Daca nu ar seca izvoarle si fantanile oamenii ar putea sa se foloseasca de apa acestora. Apoi, de apa au nevoie si animalele.
        In concluzie oamenii ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a face un lucru de care tot ei vor suferi.

doesntmeananyth: Secarea fantanilor si a izvoarelor ar avea un impact devastator asupra naturii si al omului.Plantele s-ar usca si omul si animalele nu ar avea hrana si ar muri.Hrana si apa sunt vitale pentru toate vietuitoarele.In concluzie viata ar disparea si ar ramane pustiu , pamant gol
dima13071964: Secarea izvoarelor si a fantanilor din localitate va influenta negativ in viata omului, animalelor si plantelor. Daca nu va fi apa, atunci nu va fi si roade in gradinile oamenilor. Se va usca totul. Fara apa nu ar putea exista viata. Fara apa, plantele se ofilesc si mor, la fel si animalele mor fara apa. Omul nu poate trai fara apa pe care o ia din natura, ea trebuie sa fie potabila. Fiecare om trebuie sa protejeze apa dar nu sa o polueze.
Alte întrebări interesante