Limba română, întrebare adresată de vadim2001, 9 ani în urmă

eseu ( IUBIREA DE MOSIE E UN ZID)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaelabordian
988
  Iubirea de Patrie este cel mai frumos sentiment care-l poate simti fiinta omeneasca.El rascoleste toate puterile din om.
   Pamintul pe care traim astazi,este plamadit cu singele si intarit cu oasele inaintasilor nostri.Curajosul Dan si viteazul Mircea cel Batrin au luptat si s-au jertfit mult pentru binele tarii noastre.Ne-au lasat o limba frumoasa,datini minunate,credinta lor care ne ajuta sa nu cedam in fata obstacolelor,ci sa luptam fara ezitare,ne-au imprumutat mestesugul miinilor si ne-au dat povetele muncii.Dela ei am mostenit intelepciunea si curajul lor,care i-au dus spre victorie.Toate acestea alcatuiesc neamul bogat al nostru.Noi suntem cei mai fericiti,avem cu ce ne mindri,dar datoria noastra este de a pastra,de a ocroti si de a iubi tot ce avem mai bun.
    Suntem un neam de oameni buni si primitori,intotdeauna cu mese mari si bucate alese,pastram traditiile,obiceiurile si sarbatorile familiei,duminicile mergem la biserica si ne rugam pentru binele nostru si al tarii.
      Dragostea de Patrie sint faptele frumoase,pe care le facem noi.Imi iubesc Patria:este cel mai sfint loc,unde ma simt cel mai bine!

Ylovemuzik: wow,frumoasa tema si eseu
vadim2001: aha
Alte întrebări interesante