Fizică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Eseu la tema:Destinația componentelor de bază a calculatoarelorpersonale.
Va rogggg....​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ursuletpufos15
1

Răspuns:

Componentele calculatorului formeaza unitatea centrala. Fara anumite componente calculatorul nu ar putea functiona.

Ganditi-va la componente ca la organele unui om. Fiecare organ are rolul lui si functioneaza cu instructiuni primite de la creier. In cazul calculatoarelor creierul este procesorul. Procesorul trimite instructiuni catre celelalte componente pentru ca ele sa le indeplineasca.

Astăzi super-rețeaua de informații sau „Internetul” leagă calculatoarele de pe întregul glob. Există Cybercafé-uri unde clienții pot savura o cafea în timp ce utilizează PC-urile pentru a comunica cu prietenii sau pentru a scana o pagină de ziar. Nu se știe unde ne vor conduce calculatoarele, dar există câteva proiecte interesante: ecranele minuscule, activate prin voce și purtate pe cap sunt doar una dintre posibilități. Recunoașterea vorbirii este în dezvoltare și există deja tehnologia necesară pentru ecrane și cipuri minuscule.  

Există predicții privind schimbarea radicală a procesorului, memoriei și stocării. În prezent sunt exploatate utilizarea luminii holografice pentru a scrie și a citi date stocate pe cristale sau obținerea circuitelor pentru calculatoare cu un singur atom – schemă electrică cuantică

Explicație:


ursuletpufos15: Coroana?
Alte întrebări interesante