Limba română, întrebare adresată de annaantohi248, 8 ani în urmă

eseu la tema iarna in familie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 123ada8888math
1
Sarbatorile Craciunului ne deschid sufletele pentru a darui si a primi iubire. In jurul bradului si al mesei festive se reuneste toata familia. Cu mic, cu mare impartasim bucuria Nasterii Domnului.
Sarbatorile Craciunului ne deschid sufletele pentru a darui si a primi iubire. In jurul bradului si al mesei festive se reuneste toata familia. Cu mic, cu mare impartasim bucuria Nasterii Domnului. Sunt momente de relaxare, de gandire pozitiva, de incarcare a bateriilor pentru un nou an, pentru noi proiecte.
Sarbatorile sunt prilej de veselie, de relaxare si de optimism. Fie ca mergem la munte cu prietenii, fie ca stam acasa cu familia, important este sa fim impacati cu noi insine si multumiti de alegerea facuta. Astfel vom reusi sa simtim spiritul Sarbatorilor.
Răspuns de icebotaru22
1
iarna este un anotimp in care cu totii suntem mult mai atasati de familie.Anume in acest anotimp sunt mai mult sarbatori familiare,precum ar fi Creciunul dar si Anul Nou.Iarna cind afara este frig chiar si de derdelus ,eu cu sora mea (sau daca ai frate scrie frate) stam impreuna cu Tata si me jucam in sahmate acesta este jocul nostru prefer at.Pe cind mama ne pregateste ceva gustos eu cu sora mea o luam prin surprindere cu cuvintele noastre duioase.
Alte întrebări interesante