Limba română, întrebare adresată de GuardiaN, 9 ani în urmă

Eseu la tema: ''Lumea întreagă este o scenă iar bărbații și femeile sunt actorii ei, ei intră și ies pe rînd din ea''

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de luizagandraman
2
”lumea intreaga este o scena iar barbatii si femeile sunt actorii ei ,ei intra si ies pe rind  din ea”
   Acest mesaj ne trimite un ecoul al sufletului,ca noi sintem ca niste personaje in filmul care are loc si nu alt cineva ne poate descrie decit noi insune.
   Limbajul ”ei intra” noi ne nastem si tot la un anumit timp vom pleca nimeni nu poate sa stea mai mult de cit i s-a scris biletul,o data ce am pleca tot ce am uitat nu mai putem lua.
Răspuns de PutereDinu
3
 Lumea este facuta de catre Dumnezeu pentru natura, iar natura este data ca in ea sa poata locui vietuitoare. Printre acestea se numara si oamenii. Intreaga natura este o scena de teatru. Personajele principale sunt oamenii, iar cele secundare sunt restul fiintelor, deoarece natura se schimba numai cu factorul antropic. Numai omul este singurul dusman al naturii, care singur nu se poate controla pe el. Insa lui totusi odata si odata ii vine sfarsitul. Aceasta se intampla, cand personajul principal nu mai are puterea de a-si juca rolul, si incet cu incet, ies pe rand din scena. Alti actori, sunt mai rezistenti, dar aricum, si pe ei ii vor ajunge sfarsitul. Altii, chiar daca inca au putere, oricum cad istoviti, din propriile sale actiuni. Asa este si in realitate: Omul singur isi polueaza mediul inconjurator, si din aceeasi cauza, el singur pe el se omoara.
Alte întrebări interesante