Limba română, întrebare adresată de plamadealaeugen23, 8 ani în urmă

eseu nesctructurat cu tema ,,Visul - o lume senina pentru mine ,tanarul de azi.''

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vadimnaver15
2

Răspuns:

Sa vrei, sa speri, să poți, să ai, tot ce nu au avut predecesorii tai, este o urma, a urmei de respect lăsată de catre primordiali acestei surse de viață numită Terra, in care demnitatea de om îți oferă șansele de încredere în propria ta intelepciune de a traversa patimile vieții.

Este posibil ca multi dintre noi să ne dorim să lăsăm în urma trecerii către celelalte existente ale sufletului dorința oricărui om de asi realiza propriul tel. Sunt conștientă că la un moment dat al întâmplării de a-mi realiza propria viziune despre viata, voi deveni o mămică dornica sa lase progeniturii ei puterea de a trece peste. Nu cred că cer prea mult acestei vieți în care încă suntem atât de nemernici să ne împuscăm semenii în loc să ne unim mințile pentru a crea cel mai durabil scut planetar din Univers care să nu permită niciunei pietricele din spatiu să ne atingă sănătatea cea șubredă.... Este adevărat că îmi doresc o viață liniștită fără prejudecăți si daca se poate cât de cât independenta financiara atât pentru mine cât și pentru familia mea însă nu yahturi dubioase obținute prin bani murdari ci un acoperiș ceva de îmbrăcat să pot sta cu oricine de vorbă la masa in orice moment al vieții și un serviciu care să nu conteze cât muncesc sau cat sunt remunerata, pentru simplu fapt ca il voi exercita în adevăratul sens al cuvântului din dragoste pentru viața.

Nu cred că ceea ce am pus de gând tuturor prietenilor mei cunoscuți și necunoscuți le voi acorda ajutorul maxim însă sunt sigură că dacă toată omenirea ar perpetua specia prin respect si înțelegere față de semenii noștri ar înțelege orice om de pe planeta ca visul meu este simplu atâta timp cât sunt conștientă că fiecare dintre noi chiar dacă avem două case totuși ne rămân o viață un suflet si o inimă pe care nu ne dorim să le întristăm. O noapte senină cu visuri însorite!

Alte întrebări interesante