Limba română, întrebare adresată de nataliadurnea4, 8 ani în urmă

Eseu pe tema viitorul tarii mele sunt eu.Va rog urgent​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de georgiana0529
3

Explicație:

Adesea, termenul „tinerețe” este asociat cu energie, bucurie, entuziasm și carismă. Tineretul și viitorul sunt interconectate, unul nu poate exista fără celălalt. O țară care nu investește în dezvoltarea tinereții sale este sortită. Tineretul este reprezentantul principal al puterii și puterii țării. Este un material de construcție pentru crearea unei națiuni. Cu cât tineretul este mai puternic, cu atât țara este mai dezvoltată, iar acest lucru este un fapt. Tineretul joacă un rol principal în crearea și dezvoltarea unei națiuni. Țările care acordă mare atenție tinerilor și își folosesc corect potențialul se dezvoltă mai rapid. Claritatea energetică și mentală a tinerilor „luminează” calea de dezvoltare a țării. Și invers, acele țări care nu realizează importanța tinereții rămân în urmă în toate domeniile vieții. Dacă tinerii nu sunt pe drumul cel bun și nu le pasă de viitorul națiunii, atunci devine o povară pentru țară.

Tinerii speră pentru viitorul lumii fără sărăcie, șomaj, inegalitate și exploatarea unor oameni de către alții. Ei vor să vadă lumea fără discriminare bazată pe rasă, culoare, limbă sau sex.

Țările în care tinerii sunt activi și contribuie la dezvoltarea unei națiuni sunt mai dezvoltate. Succesul unei țări depinde în totalitate de tinerețe. Prin urmare, este responsabilitatea statului de a oferi tinerilor tot ceea ce este necesar pentru a-și atinge obiectivele în mod eficient. Părinții au, de asemenea, o mare responsabilitate. Ei trebuie să insufle copiilor lor un sentiment de patriotism. Tinerii patriotici vor conduce națiunea înainte.


nataliadurnea4: eseu va rog
Alte întrebări interesante