Limba română, întrebare adresată de vadimadomnita, 8 ani în urmă

Eseu : Priveste in jur si vezi cit e de frumoasa e lumia in care traesc.
Repede va rog.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Ma uit in jur ... la prima vedere probabil ca da realitatea nu e minunata dar dk privim cu ochii creatori cand ne punem intrebarea cine a facut toate astea... da ei bine atunci intelgem
Lumea poate fi frumoasa, normala sau pentru cei rai care o privesc cu ochi inegriti de rautate putin jignitoare.
Pentru mine lumea este ceva in care nimic nu este normal, nimic nu e vesnic, totul are un raspuns si probabil ca e putin cam necredibil dar in opinia mea orice este posibil in viata.
Lumea este ceva infinit dar probabil ca orice alt lucru are un sfarsit. Multi credem in Dumnezeu consideram ca el ne-a creeat si ca datorita lui traim existam si ca nmk nu e mai bine decat sa te rogi si sa crezi in el ... Dar in ciuda acestui lucru de ce niciodata nu ne punem intrebarea : Cine l-a facut pe el? ...
Altii oameni ( oamenii de stiinta in general) considera ca ne tragem din maimute lucru care in opinia mea este o bagatele deoarece animalele mereu vor fi o vietuitoare difefita de om.
Dar exista si oameni care vor sa scape de viata care au numai necazuri deoarece nu au facut alegerile corecte in viata sau cum spun altii nu au avut noroc.
In opinia mea personala, cred ca este inutil sa sti toate raspunsurile pentru ca tot le vei afla la un moment dat important e ca ai o viata si trebuie sa te bucuri de ea din plin sa sti ca viata ea cea care cere de la tine ci tu iei tot ce vrei de la ea si ca in final noi regretam mereu in final schimbarile care nu le-am facut in timp...De asemenea cuvantul sa renunti pentru mine este un cuvant inutil deoarece suntem oameni gresim facem greseli repetat iertam suntem iertati dar sa ne dam batuti este o greseala pentru ca in viata totul are o solitie o rezolvare si mereu boi putem fi cei care o gasim.
De acea este important ca noi sa profitam de vaiata din plin pentru ca avem doar una!

vadimadomnita: ms
Utilizator anonim: cupl
Utilizator anonim: sper ca o sa-ti fie de folos
vadimadomnita: da
Alte întrebări interesante