Limba română, întrebare adresată de cristinaplaton, 8 ani în urmă

Eseu:Responsabilitatile mele in comunitatea scoalara
Va rog un eseu de 12 propozitii.
Propozitiile sa fie frumoase si de clasa a 6-7.
Ofer 99 puncte,coroana,multumesc si 5 stele
Ajutati-maaaaa!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sergiu1223
0
responsabilitatile mele in comunitatea scolara sunt: fii civilizat dind dovada de buna purtare , nu-ti face relatii rele cu profesorii ( nu vb. urit,nu ridica glasul etc.). Stiind ca scoala iti va fi foarte folositoare in viitor mai pune intrebari la lectii pentru a intelege cu adevarat tema , exercitiul sau cerinta profesorului.Viitorul la scoala va fi extrem de greu cu zi ce trece dar vei fi surprins cind vei vedea ce ajutor tia oferit scoala.cine stie ce vei deveni in viitor dar poti fi sigur ca anume scoala va continua treptele succesului in viitorul tau.                                                                                                                                          SCUZE NU MAI AM IDEI CU CE SA CONTINUI.DAR SPER CA CE AM SCRIS VA FI FOLOSITOR


cristinaplaton: ms mult
Răspuns de MayaKirishima
1
responsabilitatile mele sunt importante in comunitatea scolara:
am nevoie sa respect colegii, sa invat bine si sa imi fac prieteni noi.
e bine sa inveti mult si sa fii atent in timpul orelor, deoarece, tot ce inveti te va ajuta in viata. Profesorilor le este greu sa invete atati copii in toata scoala si trebuie sa ne aratam respectul fata de dansii.E important sa eviti cearta si sa te intelegi cu toti colegii tai, adeoarece, nimeni nu s.a nascut a tot stiutor, si toti colegii vin la scoala pentru a invata.
eu imi iubesc colegii si imi respect prosesorii. Toata lumea trebuie sa fie egala, si sa nu existe diferentieri sociale. Colegii mei sunt respectuosi fata de profesori. Toti colegii din scoala noastra ar trebui sa o faca! Sunt mandra de mine ca am ajuns in clasa a...., si sper sa ajung mai departe!
iubesc scoala din care fac parte! (Continui tu si mai schimbi propozitiile)

cristinaplaton: ms mult
MayaKirishima: npc. Pupici
Alte întrebări interesante