Biologie, întrebare adresată de nereusitul, 9 ani în urmă

Eseu ''Salvati animalele'', 2 pagini de caiet va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de swagger
2
Eseu ''Cod rosu pentru animalele pe cale de disparitie'':
In ziua de azi, fiecare e constient ca tot mai multe animale sunt pe cale de disparitie. Cu totii stiu, insa nu multi se deranjeaza sa ajute la oprirea in vre-un fel al acestui lucru.
 In aces eseu voi incerca sa prezint cativa factori importanti in disparitia animalelelor, care in viitor, sper eu, vor fi luati mult mai in serios. Deci, actualmente, principalele cauze ale disparitei a speciilor la animale sunt: vantatul irational, distrugerea mediilor, braconajul si poluarea.
  Distrugerea habitatelor reprezinta cea mai grava problema. Drenarea, urbanizarea, duc la distrugerea acestor medii de viata.Nu se intreprind nicin un fel de actiuni, sau in numar prea putin. Pacat!
  Poluarea. Un alt larg subiect la care nu prea se intreprindmasuri prea folositoare. Poluarea apei face ca multe specii de balene,delfini, pesti sa fie nevoite sa se adapteze la un nou habitat. La moartea coralilor contribuie si incalzirea prea mare a apaelor, astfel zeci de specii de corali au disparut deja, si nu vor fi singurele specii, daca nu se iau masuri urgente!
  Vanatul si braconajul au sters de pe fata pamantului multe specii. Se pare ca nu multora le pasa. Multe persoane omoara aceste animalute doar din placere.Interesant... As vrea sa vad acei oameni in locul bietelor animale. Ar mai avea o placere oarecare?
  La final vreau doar sa spun: ''Deschide ochii la lumea inconjuratoare, pentru ca e groaza ceea ce se intimpla''!

swagger: E de 2 pagini, cel putin e asa la mine in caiet cu scris marunt. L-am facut acum 2 saptamani si nu e copiat de niciunde.
nereusitul: Multumesc mult! E foarte reusita.
Alte întrebări interesante