Engleza, întrebare adresată de nastea45637, 8 ani în urmă

eseu și traducere va rog frumos​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de friskiiezi
0
To enjoy the Holiday Season i do my favorite activities:go riding the bike with friends,go to a walk with my dog,play (alege un sport in engleza),go to cinema/zoo/park(alegi),etc.

I go riding the bike with friends because is more fun to be with my friends instead to go with anybody.

I play (zici sportul pe care l-ai ales) because is an activity that helps my body.I usually go to cinema/zoo/park with my family because is more fun.

In the Summer Holiday i like to eat icecream with my friends,go to the beach and make sandcastles.In the Winter Holiday i spent the most of my time and activities in my house doing the christmas tree,doing an family activities together.I love the Holiday Seasons.. (99 de cuvinte)

TRADUCERE:
Pentru a mă bucura de sezonul de vacanță, fac activitățile mele preferate: merge cu bicicletă cu prietenii, merge la plimbare cu câinele meu, joc (alege un sport în engleză), merg la cinema / zoo / park (alegi) etc.

Mă duc cu bicicletă cu prietenii, pentru că este mai distractiv să fiu cu prietenii mei decat să merg singur.

Eu joc (zici sportul pe care l-ai ales) deoarece este o activitate care îmi ajută corpul si sanatatea. Mă duc de obicei la cinema / zoo / parc cu familia mea, pentru că este mai distractiv.

În vacanța de vară îmi place să mănânc înghețată cu prietenii mei, să merg pe plajă și să fac castele de nisip. În vacanța de iarnă eu petrec cea mai mare parte a timpului și activităților mele în casa, făcând bradul de Crăciun, făcând activitati in familie. Iubesc Vacanța de anotimp

P:S=Asta este facută din mintea mea,nu am folosit google translate,scz daca este prea lung.

Dacă totul este bine poti sa imi dai coroana(nu oblig) :)
Alte întrebări interesante