Limba română, întrebare adresată de mrusu90921, 8 ani în urmă

eseu toamna în Moldova minim 10 propoziții e urgent dau COROANĂ!!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nikolettnagy
2

Răspuns:

A ajuns anotimpul toamna și la noi,în moldova!

Frunzele sunt multicolore iar gradele se scad,soarele se ascunde mai repede iar luna își arată fața împreună cu stele cu cât mai mult timp.Păsări nu prea mai vedem,doar anunțând în țările calde.

Prima furtună a sosit,tună,fulgeră! Vântul puternic aproape că doboară copacii iar umbrela zbor din mâinile oamenilor care aleg spre casă.Fumul din hornuri gros si gri este peste tot,afară e prea frig! Nu am mai văzut soare

de o săptămână! Toamna și-a arătat fața adevărată! Rar mai purtăm tricouri...Acum purtăm haine blănoase,călduroase și pufoase.

Când o să mai fie vreodată soare,căldură și liniște fără tunte si fulgere?

Răspuns de nuvreauteme42
1

toamna in moldova

Zilele de toamnă se simt din ce in ce mai tare.Frunzele căzând din copaci formând un covor imens. Temperaturile scad încet, încet. Toamna in moldova vine odata cu plecarea păsărilor călătoare. Soarele se răcește încet și plecând mai repede, lăsând luna pe cer mai mult timp. Covorul de frunze care va fi strâns de gospodari moldovei incepe sa fie din ce in ce mai mare. Copaci rămânând goi la privirea soarelui. Toamna aduce multa treaba la casa omului. Aceasta readucand elevi la școală. Toamna fructele din copaci sunt gata de mâncat.

toamna din moldova este cea mai frumoasa !

Alte întrebări interesante