Limba română, întrebare adresată de jralexu, 8 ani în urmă

? Eseul de cinci minute Foloseşte ilustraţia alăturată pentru a scrie, timp de cinci minute, un text cu tema Reguli pentru colţul de lectură.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de da18
17

Răspuns:

Reguli pentru coltul de lectura

Insfarsiti era vineri . Ziua in care eu si prieteni mei din clasa am decis ca facem un grup pentru lectura .Eram tipul ala de colegi tocilari . Dar nu asta conteaza . Trebuia sa ajung la scola cat mai repede , deoarece cine ajungea primul , devenea seful . Am luat repede cartea mea preferata , m-am imbracat si am plecat . Din pacate nu am ajuns eu primul la scola . A ajuns Mara . Aceteia ia venit o idee geniala , dar a zis ca o pastraza pana in pauza mare cand vom fi toto si vom avea mai mult timp .

In pauza cea mare Mara nea zis idea . Am fost complet socati de bunatatea pe care o avuse . Ea o fost de acord ca fiecare sa zoca o regula . Fiecare ne-am putut spune conditiile , care au fost chiar foarte buna . Eu de exemplu am spuns sa nu rupen cartile , mara a propus sa le punem coperti pentru a nu le indoi , sara a zis sa nu le mazgalim iar Sebastian a propus ca in caz de le vom pierde sa mergem impreuna sa cautam cartea . Zis si facut . Am facut repede schimbul de carti si pauza se terminase .

Sa speram ca toti vor respecta regulile .

(sper ca te-am ajutat)


da18: pot primi coroniță?
raresdobre2011: Nu ca nu am inteles mai nimic
rebeca3329: nici nu e eseu de 5 minute
mariancreata: mulțumiți ca a stat o grămadă sa își dea silința pt noi
mariancreata: și voi
Alte întrebări interesante