Este adevarat ca (2x + 3) la a doua - 3x (x+ 2) = (x+3) la a doua ???
Daca da vreau sa vad cum va da voua in comentarii dar sa fie pas cu pas rezolvarea.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
(2x+3)²-3x(x+2)=(x+3)²
4x²+12x+9-3x²-6x=x²+6x+9
x²+6x+9=x²+6x+9 da
4x²+12x+9-3x²-6x=x²+6x+9
x²+6x+9=x²+6x+9 da
EddyXP99:
ok gata m-am prins mersi mult
Alte întrebări interesante
Franceza,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă