Limba română, întrebare adresată de anapahontu24, 8 ani în urmă

este după-amiază. Cel mai bun prieten vine la tine. Cum vă petreceți timpul? Povestește în scris. Poți folosi și dialogul.

Va rog mult dau coroană!!❤️​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 3720
19

Salut!

Raspuns:

(Nume) Vine la mine acasa. O/îl intampin cu fursecuri si cu ceai cald. Ii propun sa mergem in gradina si sa plantam cateva flori. Peste un ceas de timp de lucrat in gradina mergem inauntru in casa si gatim (mancarea ta pref de ex). Savuram mancarea la un film apoi facem schimb de carti. Eu i am dat lui/ei in schimbul (carti pe care o dorest) cartea mea preferata, (numele carti).

A venit momentu cand (nume) trebuie sa plece acasa, ii spun la revedere cu drag si ma gandesc cu nerabdarea la ziua de maine cand ne vom petrece timpul impreuna din nou!

Sper ca ti a fost de ajutor!❤ Daca doresti poti sa mai adugi cateva activitati pe care le ai dori sa le petreci cu o pers draga...! Succes in continuare si coroana pls...


3720: Ma uit imd!
anapahontu24: mersi!
3720: app despre ce este intrebarea?
3720: cu reciclarea..?
anapahontu24: Da
3720: ok imd
anapahontu24: ms
3720: ok...Deci cum a spus profesoara ta sa faci o compunere mica si sa scrii pe aripioarele fluturasului sau sa enumeri cateva actiuni pe care le faci pe aripioare?
gramadayanis22: O_O BA ARE SCRIS MAI MULTE!!!
iordantaniusa: Mersi frumos
Alte întrebări interesante