Limba română, întrebare adresată de ANdrEEutZA69, 8 ani în urmă

ESTE FOARTE URGENT !!! Redacteaza o compunere de maximum 20 randuri, in care sa prezinti eroul tau preferat(din literatura, cinema, din viata reala, etc.) In redactarea compunerii trebuie sa ai in vedere urm aspecte:
-descrierea eroului, cu accent pe insusirile sale
-prezentarea pe scurt a faptelor eroului
-motivele pentru care il apreciezi
ESTE URGEENT
MULTUMESC

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MichaelKing
2

Omul de televiziune pe care il prefer: Mircea Badea. Desi nu este actor de cinema, ar fi putut fi unul. Cu inteligența-i incontestabilă, cu multă (auto)ironie și cu o oarecare doză de cinism, comentează si critica seară de seară la TV oameni “de seama” (cu sau fara ghilimele) si faptele acestora. Se vrea impartial si obiectiv  -  de cele mai multe ori reuseste. Este pesimist si sceptic, dar cum ar putea fi oare astazi cineva care nu vrea sa-i amageasca pe ceilalti si nici sa se minta pe sine ? Pot sa cred ca ar fi putut in tinerete sa se stabileasca in Occident, ca multi dintre fostii lui colegi de liceu. Are dicție impecabila, a facut informatica, cu engleza sta very well … Atunci… de ce? Ma bucur totusi - pentru mine si pentru multi cei ca mine, nu si pentru el - ca a ramas aici! Rezonez cu multe dintre cele spuse de el; uneori parca imi continua propriile-mi ganduri, alteori adaug eu altele la ale sale… Cam atat – altfel as putea continua la nesfarsit cu (vorba lui): paranteze la paranteze. Si, ”asa ceva!, chiar daca ar fi... ”tare sau ce? ”, asa ceva nu se face!


ANdrEEutZA69: Sa stii ca am ras. Asta da "erou". Totusi, multumesc de raspuns, mi-ai inveselit ziua.=))
MichaelKing: N-am pomenit nicaieri de vreun erou! Ma bucur ca te-am inveselit, totusi!
ANdrEEutZA69: Stiu ca n-ai pomenit de asta. Doar am zis asa ptr compunerea trebuia sa contina un erou preferat. Cum spuneam, multumesc mult de raspuns=))
MichaelKing: N-ai pentru ce. Oricum o sa ramana singurul... doar daca nu cumva iti trimiti singura vreunul! :)
Alte întrebări interesante