Limba română, întrebare adresată de crisualexia, 8 ani în urmă

ESTE pentru mâine la ora 8 dimineața
multumesc!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 1980crists
1

Era o seară de vară, afară ploua, iar eu eram alături de fratele meu la restaurantul unde urma să se întâmple petrecerea de nuntă a verișoarei noastre.

Ospătarii se mișcau prin toată sala, rearanjând tot ce prindeau în cale. Invitații ajungeau și ei pe rând, fiind întâmpinați cu șampanie și surâsuri de către miri.

După o oră, invitații și mirii pornesc la dans. Am fost invitată de către un prieten, Alex, la dans, iar astfel, acceptând, am început și noi să ne delectăm cu ritmurile muzicii pop. După câteva minute de dans, am observat că pantoful drept avea un defect la toc, mișcându-se. M-am apropiat de Alex și i-am spus că trebuie să merg până la baie. Alex mi-a făcut semn că mă așteaptă la masă. M-am dus în baie și mi-am dat jos pantoful, pentru a vedea mai bine defectul tocului. Am pus mâna pe toc, însă acesta s-a rupt.

Începusem să mă plimb cu pantoful în mână, în timp ce mă gândeam la ce pot face, prin baie. Eram îngrijorată, fiindcă mă gândeam că nu puteam să apar așa în fața oamenilor, dar, în același timp, mă gândeam și la Alex, care mă aștepta. Nu trecu mult timp, că în tocul ușii apăru Alex. I-am povestit ce s-a întâmplat, iar el a început să se amuze de mine și de pantoful meu. Printre toate glumele lui Alex, se auzeau niște tocuri venind spre baie, care erau însoțite de un foșnet. Era verișoara mea, care ne-a spus că nu ne-a mai văzut nici la masă, nici dansând, îngrijorându-se că am plecat. I-am povestit și ei cele întâmplate. Aceasta mă privește și ne spune că are o idee: să-mi dea mie pantofii ei, iar ea să poarte o perechea de pantofi sport cu care venise inițial la restaurant, zicându-mi că ea având rochia foarte lungă nu se va observa nimic. A plecat după pantofi, iar când a venit am făcut schimbul.

Întreaga noapte m-am simțit bine cu Alex. La lăsatul zorilor, i-am mulțumim lui Alex pentru prezența lui din întreaga noapte, plecând fiecare la casa sa.

Sunt 346 cuvinte.

Alte întrebări interesante