Limba română, întrebare adresată de maimuticaro, 8 ani în urmă

Este vineri seara și primesc un telefon de la mătușa mea, rugându-mă să o anunț pe bunica, fiind necesară prezența ei la spital. Am sunat după un taxi și am plecat de îndată împreună cu bunica spre spital. Când am ajuns în curtea spitalului, o zăresc pe mătușa mea stând pe o bancă. Împreună am intrat în clădire cu speranța că va fi totul bine. Verișoara mea era în comă, fiind ținută în viață doar cu ajutorul aparatelor. Bunica a stat de vorbă cu medicii și asistenții să afle de situația sănătății ei. Mi-a spus că starea de sănătate este sub semnul întrebării. Până dimineață nu avem nici un rezultat.

îmi puteți spune ce am scris la trecut ca să pot să fac cumva să fie la prezent? că eu vreau să scriu la prezent nu la trecut.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreiairinei126
0

Răspuns:

Am sunat, am ajuns, am plecat, am întrat, a spus.

Sun, ajung, plec, întru, spun.

Bafta!

Răspuns de alinabondarciuc
0

Răspuns:

Este vineri seara si primesc un telefon de la matusa mea, rugindu-ma sa o anunt pe bunica, fiind necesara prezenta ei la spital. Sun dupa un taxi si plec deindata impreuna cu bunica spre spital. Cand am ajuns in curtea spitalului o zaresc pe matusa mea stind pe o banca. Impreuna intram in cladire cu speranta ca va fi totul bine. Verisoara mea este in coma, fiind tinuta in viata doar cu ajutorul aparatelor. Bunica sta de vorba cu medicii si asistentii sa afle de situatia sanatatii ei. Imi spune ca starea de sanatate este sub semnul intrebarii. Pina dimineata nu avem nici un rezultat.

Succes!

Explicație:

Alte întrebări interesante