Limba română, întrebare adresată de casoniolga434, 8 ani în urmă

ești Apolodor și pornești între o lungă călătorie din Argentina până în Golful terror în Antarctica Scrie o compunere de 12 16 rânduri în care să prezinți modul în care călătorești peisajul și viețuitoarele întâlnite în drum folosește ca modul de redare narațiune și descriere
va rog mult ajutați-mă
pana azi la 5

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de neague006
2

Răspuns: Apolodor mergea spre antartica cu barca cand, in timp ce el privea peisajul minunat, un delfin care se juca la aruncat in apa din greseala. In timp ce Apolodor incerca sa inoate la suprafata delfinul la observat si a vrut sa il ajute.

Apolodor s-a urcat in spatele delfinului si acesta la dus pana pe o insula mare si ia spus ca el nu mai poate continua de acolo. Apolodor i-a multumit delfinului ca il dusese pana acolo si a pornit pe jos spre locul in care delfinul i-a spus ca s-ar putea sa gaseasca ajutor. Ajungand acolo un sacal prietenos s-a oferit sa il ajute sa mearga pana in locul de unde putea sa primeasca ajutor de la o organizatie de balene care te puteau duce cam ori unde voiai pe tarm sau prin apa. Pe cand una dintre balene il ducea spre Golful Terror, Apolodor admira perisajul. Acolo sub ape era o lume complet diferita de cea de la suprafata. Acolo erau lampi albastre facute din sticla si alte lucruri minunate. Intr-un final Apolodor a ajuns in Golful Terror.

Explicație:

Alte întrebări interesante