Limba română, întrebare adresată de Micheela7441, 8 ani în urmă

Ești astronaut și faci o călătorie prin spatiul cosmic. La un moment dat, întâlnești planeta pitică, care îşi caută un loc în care să rămână. Poartă o discuție cu ea în care să îi dai un sfat privind această dorinţă (6-8 replici). Va rog !!​.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de meisstupid
0

Să fi astronaut nu e ușor! ba îți lovește un satelit racheta sau te înghite o gaură spațială.

Ei bine, nimic dintre acestea nu s-au întâmplat. Eram la bord cu colegul meu Mihnea când ne-am lovit de ceva. Mihnea a crezut că era un gunoi spațial, m-am dus să verific ca să mă asigur că racheta este în regula. În faţa mea aparu o figura pitica, rotundă și gălăgioasă, părea să fie o planetă pierdută sau mai bine spus uitată.

-Tu ce planetă ești? întrebasem mica sfera din fața mea.

-Asta e problema...nu știu! Nimeni nu s-a silit să îmi dea nume precum fratelui meu Pluto! spuse planeta întrerupta din când în când cu un plâns din ce in ce mai puternic.

-Marty.

-Ce? Ce e un "Marty"?

-Îți voi da numele Marty, nu trebuie să te forțezi să fi ceea ce nu ești pentru că asta este considerat "tare" sau "normal". Planetă fără nume suna grozav!

-Chiar crezi asta?

-Da normal!

Am stat de vorba cu Marty și ne-am împrietenit. Aveam chiar foarte multe în comun! Ne plăceau stele, culoarea mov, florile.

-Eu nu am văzut niciodată o floare, spuse Marty.

-Serios? atunci am o idee, Planetă se uitase cu o sprânceană ridicat la mine, am să te fac sa vezi o floare!

De și misiunea părea imposibila, m-am ținut de cuvânt. Mi-am cerut rămas bun de la Marty, i-am povestit lui Mihnea ce s-a întâmplat și am pornit înapoi spre pământ.

În puțin timp Marty a devnit faimoasa! "Planeta fără nume" era mult îndrăgita de public, totuși cu faima pe care am acumulat-o și eu, nu am uitat de Marty.

Mă conectasem la unul dintre sateliți și începusem sa proiectez un apel video.

-Marty! Spun fericit când am văzut mult îndrăgita mea prietena, întorc holograma video arătându-i lui Marty o gradina plina cu flori de toate culorile și tipurile.

-Nu pot sa cred! Flori adevărate! Marty a incepuse să plângă.

-Am numit gradina după tine, Marty.

Marty i-a holograma în brate și îmi zâmbește.

-Nimeni nu m-a făcut mai fericita vreodată!

Eu și Marty am devenit cei mai buni prieteni, ma duc des sa o vizit când am conferințe spatiale. Ea este cea mai frumoasa planetă din sistemul solar.

Alte întrebări interesante