Limba română, întrebare adresată de burlacuc844, 9 ani în urmă

Esti de acord cu ideea ca "vorbirea este adevarata carte de vizita" , ca " vobim cum gandim"? Argumenteaza in 10 randuri.Argumenteaza cu ``in opinia mea``,``in primul rand``,``in al doilea rand`` si ``concluzie``.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andry16
4
In opinia mea,vorbirea este o adevarata carte de vizita pentru ca așa cum vorbești si cum te manifești in timp ce vorbesti,o persoana isi poate creea o imagine despre cum ești tu si despre ce fel de gândire ai.

burlacuc844: poti face si cu celelalte ?
burlacuc844: celelate pe care le-am scris?
andry16: Ma voi uita :)
andry16: In primul rând,vorba este oglinda noastră si reflecta ce gândim noi. Persoanele care vorbesc calm,corect si cu o intonație perfecta sunt niște oameni care vor putea face impresie buna.daca vorbești corect înseamnă ca ai o gândire dezvoltată si ești o persoana cultă.
andry16: In al doilea rând vorba este cartea de vizita a omului si oglinda minții noastre! O persoana ce vorbește corect si se exprima corect este o persoana care citește mult si care scrie mult. In concluzie aceste persoane care vorbesc corect sunt:calme,culte,disciplinate si iubitoare de cărți sper sa te fi ajutat
burlacuc844: multumesc muuuuuuuuuullllllllttttttttttttttt!foarte mult1
burlacuc844: cu siguranta ma v-a ajuta
Alte întrebări interesante