Limba română, întrebare adresată de bibi3730, 8 ani în urmă

Ești explorator ! Părinții ți-au cumpărat un GoPro . Povestește , în 8-10 rânduri , o întâmplare amuzantă pe care ai filmat-o în timpul plimbarii tale pe bicicletă.


Vă rog ajutați-ma .
Vreau cele mai originale compuneri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de brenddy
14

Răspuns:

Este o zi toridă de vară.M-am gândit să-mi iau camera de filmat si sa merg sa filmez un cadru autentic din natura.Pentru a parcurge drumul acesta unde o sa gasesc un cadru demn de o filmare mirifică,ar trebui să merg cu bicicleta,pentru a ajunge mult mai repede.

După un drum parcurs cu bicicleta,am ajuns într-un loc mai apropiat de pădure unde puteai întâlni specii de animale sălbatice sau domestice.La un moment dat,aud un fosnet de frunze care m-a făcut curios.Erau doi pui de urși care se jucau si căutau mâncare in acelasi timp.

Mama era foarte grijulie cu puii si cu ochii in patru pentru a fi sigura ca nu li se intampla nimic. Acest cadru este inedit pentru proiectul meu pe care o sa-l intitulez " Natura - un lucru deosebit!"

După această activitate,în care am surprins puii de urs împreună cu mama lor,am plecat cu bicicleta acasă pentru a povesti familiei si prietenilor întâmplarea amuzantă din pădure.

Alte întrebări interesante